Cajsa på Facebook

Våra två veckor i Spanien sprang förbi och jag är nu hemma och mellanlandar i Sverige i fem dagar innan det bär av till Marocko. Vi hade väl inte det bästa tänkbara vädret, regnade över 120mm på 10 dagar och banorna var stängda från och till i fem dagar. Men vi gjorde de bästa utav det och utnyttjade de speldugliga dagarna till max, var på banan från soluppgång och många dagar tills det blev mörkt. Så i snitt har jag ändå fått in 18hål om dagen plus ca 2.5h träningspass. Formen känns väldigt bra, har gått flera varv under par och fått in en bra känsla för de flesta delarna av spelet. 

Såhär såg banan ut efter lite allt för mycket regn, så den var inte så spelbar. 

Men vad gör lite regn när man har fantasi och spelar "inspel" på banan vi ska spela i Marocko. Jag har fått låna Julias banguide från första steget till Europatour kvalet, så jag och Emma gick igenom den på rangen - lite svårt att visualisera när man inte varit där förut men vi gjorde vårt bästa. 

Så fort det slutade regna tog vi oss upp på puttinggreen, toppen tyckte vi!

I tisdags fick vi möjligheten att spela Real Club De Golf Las Brisas, en super bana som ligger precis bredvid Los Naranjos. Monika, hon som vi bodde hos är medlem där så genom en vän till henne fick vi spela där. Den är rankad topp 6 i Spanien och höll absolut toppklass. Tydligen har de precis renoverat stora delar av banan till en kostnad av 80 miljoner kronor, så inte konstigt att den var så fin.

 Vi var så glada att vädret äntligen var bra igen och golfnörd som vi är spelade vi tills vi inte kunde se bollen i mörkret mer - underbart! 

Monika arrangerade även en liten Första Advents fest under söndagen. Det var mestadels skandinaver som hon kände genom Las Brisas. Så då fick vi hänga på även där. Supermysigt och så inspirerande att träffa folk som lyckats i livet. 

Nu ska jag in till JGK och köra ett studiopass, ha en fin helg! KRAM 

Stort tack till mina sponsorer!