Cajsa på Facebook

Jag vann min första match med 4/3 igår, spelade riktigt bra och var 6 upp efter 9 spelade hål och då slappnande jag av på nått sätt så hon tog två irad men sen skärpte jag till mig igen och vann på 15e. Det var så kul första nio, mitt adrenalin pumpade nästan inför varje slag och jag verkligen älskade känslan och kände att jag hittat mitt flow. Efter den vinsten fick jag spela vidare och mötte idag en tjej som heter Isabelle, jag var sjukt taggad och kände verkligen att det här är min vecka. Jag spelade riktigt bra idag med och satte några viktiga långputtar, och var 2 upp efter nio hål. Sen spelade jag för defensivt på 10an, vi båda hade två svåra up&down slag, och jag var rädd för att slå den för lång och ner i ett avrinningsområde, så slog mitt slag för kort och hon slog upp sin och sänkte medan jag missade min putt. Sen gjorde hon två jättebra birdies 11an och 12an, och helt plötsligt var jag 1 ner. Sen tog vi båda några hål var in och inför 18 var jag fortfarande 1 ner, där hon slog upp sig till 1.5m för birdie och efter ett bunkerbesök av mig vann hon matchen... Helt ärligt kändes de bara helt snopet, för i mitt huvud hade jag spelet och jag var så inställd på att vinna. Men matchspel är matchspel och hon var tyvärr bättre idag. 

Jag tar verkligen med mig de flowet jag har, spelet känns stabilt och på bättringsvägen från föregående veckor så det är bara att fortsätta att gasa. På söndag åker jag & pappa till Thailand för nästa tävling, och åh vad kul det ska bli. Jag lever verkligen sådant drömliv och försöker njuta av varenda sekund. Vi landar i Bangkok på måndagmorgon Thailändsk tid och jag tänker att vi spelar 9hål, tränar lite och vänjer oss vid tidsskillnaden och värmen. Sen spelar vi 18 på tisdag och tränar på onsdag. Sen är planen att vi är fit for fight på torsdag :D 

Här är en bild från när jag var i Thailand sist, dec15-jan16. Då hälsade jag på mina lagkamrater från laget i USA som bor där, det var helt fantastiska veckor. Jag tog dykcertifikat, red elefanter, bodde hos urbefolkningen i bergen, spelade Black Mountain, turistade i Chang Mai, Bangkok och massa mer. Ska verkligen bli superkul att få åka tillbaka och få visa pappa detta fantastiska land. 

Stort tack till mina sponsorer!