Cajsa på Facebook

Lag SM veckan är en utav mina favorit veckor, det är mycket golf 18-18-36-18-36-18, så himla kul att spela i lag och vara runt sina bästa vänner på banan. Sen tror jag också det är så behövligt att ha veckor där man bara spelar såå mycket, det är bra för formen och psyket att orka med. Vi tog SM brons 2013, då vi hade ett riktigt bra lag. Vi är inte riktigt där nu och får vara nöjda med att hålla oss kvar i Elitserien: det känns faktiskt ganska stort att ha representerat Jönköpings GK i elitserien i sex år nu. 

Jag är riktigt nöjd över hur vi spelade i fredags, vi hade de femte bästa foursomes och gick -8 på eftermiddagen i bästbollen. Jättekul! Sen gjorde vi vad som behövdes på singlarna i lördags. Jag tycker att min egna form blev bara bättre och bättre ju längre in på veckan vi kom, jag slog bollen bra och hittade fin rytm på green. 

På onsdag åker jag upp till Johannesberg och direkt därifrån till Sundsvall. Kul med två tävlingar i rad. Den i Johannesberg är en Swedish Golf Tour och Sundsvall är en LET Access. Mamma är med på båda så blir kul :) 

Stort tack till mina sponsorer!