Cajsa på Facebook

Har nu spelat in banan två gånger och känner mig superredo för att sätta igång. Banan som vi spelar denna veckan heter heter Saadiyat Beach Club och hål 5, 6, 13, 17 går precis utmed havet - jättefint! Banan är verkligen en bra golfbana, man tjänar på att slå bra golfslag och att slå långt. Det är flera par 4or där man måste landa över fairway bunkrar, jag kommer över de flesta men får verkligen slå till den. Greenerna har mycket grain (gräset växer år olika håll), vilket gör det svårläst. Vi spelade på mycket grain under college tiden men de var ett tag sedan nu, men man vänjer sig för varje dag här. Jag tycker att jag slår bollen okej, gillar min spelplan och ja det känns bra. Egentligen vill jag ju bara sätta igång och tävla, hehe men får vänta tills på onsdag. Imorgon är det Pro-am vilken jag inte spelar, så det blir träningsdag för mig - skönt :) 

 

Det är otroligt varmt här, 33 grader i skuggan och ja väldigt mycket varmare i solen. Så måste säga att de rinner en hel del svett och vi söker oss till skuggan så ofta det går. Vi, eller Camilla Lennart kom på en sak idag: spanjorer och folk i varma länder är väldigt "manjana, manjana" alltså "ingen stress" medan vi svenskar ska göra allt på en gång. Vår slutsats på detta är att i de varma länderna orkar man inte mer, utan måste ta en siesta och får göra saker dagen där på bara på grund av värmen. För vi som ändå är vältränade, dricker mycket osv blir helt slut efter 18hål och lite träning - vilket man inte "borde" vara. Vad tror ni? 

Tävlingen börjar alltså på onsdag, jag fick gå i första boll (sååå skönt) klockan 6.35. Tidigaste starttiden jag någonsin haft men det tror jag passar mig bra. Går sedan 11.05 på torsdag. Ni kan följa livescoringen på Ladieseuropeantour.com. KRAM

 

Stort tack till mina sponsorer!