Cajsa på Facebook

Veckan i Kina bara sprang förbi, det var mycket som hände runt om kring: välkomst party, hike i bergen, fotografering, pro-am, banquette, pool bbq och strandäng vid hotellet. Det var också bara en 54 håls tävling så även den gick väldigt snabbt. Jag filmade mycket under veckan och planen är att jag ska sätta ihop en video så att ni kan se hur en vecka ute på touren ser ut. Tänkte öppna min Sponsorkväll med den videon, och glöm inte att anmäla er till den förresten - maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 Jag hade bokat lokal caddie även i Kina, men efter att jag inte riktigt tyckt om att ha det i Indien blev jag velig om jag skulle ha det eller inte. Så jag gick fram och tillbaka hela veckan, men faktum att jag ens var osäker på det gjorde att jag bestämde mig för att dra bagen själv. Det kändes som om jag kunde fokusera på mitt eget spel till hundra procent istället för att försöka få det att fungera med caddien också. I efterhand kändes det som ett jättebra beslut och jag är glad att det blev så. Mitt spel under veckan var bra, jag slog bollen bra både från tee och in till green. Puttningen var däremot inte så bra - vilket var riktigt frustrerande men jag lyckades vara stark mentalt och tog sällan med mig ett dåligt hål vidare till nästa. Jag var även duktigt på att hålla ett bra fokus och kämpa ihop fina scorer ändå. Jag klarade cuten med marginal vilket kändes riktigt skönt. På nått sätt var det lite som att luften gick ur mig inför sista dagen, jag kämpade och kämpade men signerade tillslut en 76a med fem treputtar... Det kändes såklart tungt när man vet att man har spelet i sig och vet att man kan kunde klättrat bra sista dagen. Men sammanfattningsvis var det en bra vecka, och det känns så skönt att jag lär mig mer om mig själv, mitt spel och golf varje vecka. Dessa tre veckor har varit grymma, jättekul att resa så från tävling till tävling och veta att nya chanser är i sikte. Så tacksam för att jag fick möjligheten att spela dom och har njutit av varje dag. 

Bilden ovan är från pro-amen där jag spelade med tre kineser som arbetade för ett bil delars företag i Shanghai. En utav dom kunde lite halvdan engelska och de andra ingenting, så det var mycket teckenspråk under dagen. Men trots det så hade vi en jättekul dag och gick -12 i en scramble och blev tre av alla lag. De var jätteglada över att vi spelade så bra och de absolut älskade mig och de sa att "du är ju glad heeela tiden" haha så det var kul. Den ena vann även längsta drive, och han gav mig hans pris för han tyckte att det var tack vare mig vi spelade så bra - gulle!

Nu är jag hemma i Sverige igen och min framtid är lite oviss i nuläget. Egentligen väntar jag på att se om jag kommer komma med i Dubai eller inte. Kommer jag med spelar jag såklart den och kommer boka biljetter till kvalet, men beroende på hur jag spelar så kanske jag inte behöver kvala men vill ha biljetter ifall det inte går som planerat. Grejen är att jag är 6e reserv till Dubai just nu, imorgon går anmälningstiden ut så då kommer jag veta exakt vilken reservplats jag ligger på. Är jag 1 eller 2a reserv åker jag förmodligen ändå, och "hoppas" på att några drar sig ur tävlingen. Kommer jag inte med, eller är 3-6 reserv åker jag förmodligen till Spanien och förbereder mig för kvalet som går den 16-20 december i Marocko. Så ja, som ni ser är det lite svårt att planera men förhoppningsvis klarnar det upp sig i slutet på veckan. 

Vi hörs snart, 

Kram

Stort tack till mina sponsorer!