Cajsa på Facebook

Ny vecka, ny golfbana! Igår spelade jag in veckans bana: Coffs Harbour Golf Club - den är inte lika spektakulär som förra veckans men fortfarande en superfin bana. Greenerna hade inte lika mycket grain så det känns bra. På hål 13 började det ösregna, men det är fortfarande varmt så jag körde i regnjacka och kjol och det var perfekt, men inte så matchande haha. Det slutade inte regna förrän klockan 19 på kvällen, typiskt tropiskt regn. Så jag körde fys inomhus och tog en lugn eftermiddag. 

Idag var det Pro-Am vilket jag inte var med i, så jag körde ett konditionspass på morgonen. Sprang ner till piren och tillbaka och det blev 8km totalt - skönt! Körde ett långt yoga pass och såg till att rulla ut hela kroppen med min foamroll. Sen åkte jag ut till banan för ett träningspass, passade på att gå igenom alla delar men fokuserade på wedgar och närspel som jag kände var mindre bra förra veckan. Coffs Harbour golfbana har 27hål, se de sista nio får vi använda som träningsområde. Så jag ockuperade ett hål idag där jag körde distanswedgar 40-90m, bunker och chipträning - perfekt! Verkligen en effektiv och bra dag! KRAM

 

De har bermuda gräs här (pga av värmen) och för er som inte sett det någon gång så tyckte jag att man såg tydliga strukturer när man slog wedge torv. Ni ser att det är mer segt och fluffigt på samma gång typ. Så man får med sig mer torv som ni kan se. 

 

Stort tack till mina sponsorer!