Cajsa på Facebook

Ibland blir det inte alltid som man tänkt sig.. Mitt spel i Sydafrika kändes bra de två första dagarna, jag kände mig ganska sliten i kroppen men höll ihop sporerna riktigt bra och låg 12a inför sista varvet. För mig kändes de som om jag i god rytm och det kändes som att jag hade en tillräckligt bra runda i mig för att ta några placeringar till. Allt flöt på bra och jag var -1 efter 8a hål, sedan missade jag precis fairway på 9an och bollen la sig bredvid ett träd så jag inte kunde svinga och fick droppa den ospelbar. Efter det var det som att kroppen checkade ut och inget gick min väg, det känns så sjukt att skriva det för jag känner inte igen mig själv i en sådan situation. Jag är alltid den som håller ihop det och får det att fungera ändå, men jag antar att tidsskillnaden, allt resande och press från mig själv slog till. Jag gick 78 tillslut och det kändes så himla tråkigt och jag var otroligt besviken efter rundan. Helt ärligt vet jag inte riktigt hur jag ska reflektera över det, men antar att det är sådant som händer och att det är bara att lära av det och se till att man inte sätter sig i samma situation nästa gång. 

Sammanfattningsvis är jag nöjd över mina tre första veckor på säsongen. Jag känner verkligen att mitt spel har nått nya nivåer och att jag har potential för att nå höga höjder i år. Jag känner mig trygg i mitt spel, min sving och mitt mentala. Det är såklart att vissa delar känns mindre bra, och det finns stora förbättrings möjligheter men så är det ju alltid. Golfen är en process som aldrig kan bemästras, vilket är det jag älskar med den här sporten. Men det gäller att veta vart man står, vart man vill och hur man ska jobba för att nå dit och det är det jag menar - där känner jag mig trygg och tycker att jag och Terry jobbar på rätt saker för att hela tiden bli bättre. 

Det eventet som jag skulle på i veckan i Marbella har blivit flyttat till slutet av Mars. Så jag tänkte att jag är hemma i veckan och sedan åker ner till Marbella en vecka innan eventet och är där och tränar. Sedan går nästa tävling i Frankrike den 6-8 april, en LET Access på Terre Blanche Resort. 

KRAM

Stort tack till mina sponsorer!