Bli en del av min satsning på Europatouren

Mina sponsorer gör att min resa mot världstoppen blir möjlig och det är jag evigt tacksam för. Om just du eller ditt företag skulle vilja vara en del av min resa så erbjuder jag olika sponsorpaket där ni har möjlighet att välja en nivå som passar er. Tveka inte att höra av er till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.!

 För företag

Exclusive 49 999
            Under Exclusive blir du en utav mina två huvudsponsorer
            Er företagslogga kommer broderas på min tourbag
             Er företagslogga kommer tryckas på mina kläder
            Privat rond med mig, alternativt en clinic för anställda & kunder
            Föreläsning om livet på Europatouren för kunder och/eller anställda
            Exponering via mina sociala medier & hemsida
            Spelplatser i Cajsa Persson Trophy
            49 999:- + moms
 
VIP 24 999
            Er företagslogga kommer tryckas på mina kläder
            Privat rond med mig, alternativt en clinic för anställda & kunder
            Exponering via mina sociala medier & hemsida
            Spelplatser i Cajsa Persson Trophy
            24 999:- + moms
 
Gold 9 999
            Spelplatser i Cajsa Persson Trophy
            Exponering via mina sociala medier & hemsida
            9 999:- + moms
 
* Självklart är jag öppen för skräddarsydda paket om så skulle önskas
 
Golf Clinic
En timmes clinic som kan skräddarsys efter era önskemål. Vi kan till exempel gå igenom grunderna till golf, fokusera på bunkerslag eller annat som skulle vara till fördel för er eller era kunders golf.
 
Cajsa Persson Trophy
Min årliga sponsortävling där jag bjuder in till en spännande lag tävling på Jönköpings GK med aktiviteter ute på banan. Efter ronden äter vi lunch ihop och sedan avslutar vi dagen med en prisutdelning. Mitt mål med Cajsa Persson Trophy är att ni ska få en härlig dag på golfbanan.
 

För privatpersoner

BIRDIELIGAN är ett enkelt sätt för dig som privatperson att stötta mig i min golfsatsning på Europatouren. Du väljer mellan 5, 10, 15 eller 20:- för varje birdie jag gör under säsongen 2019. De tävlingar som räknas in är Ladies European Tour, LET Access och Swedish Golf Tour. Till exempel om du väljer 10:- per birdie och jag gör 150 birdies totalt under 2019 blir totalsumman 1,500:- vilket jag fakturerar i slutet av året.
 
För att visa min tacksamhet får alla medlemmar i Birdieligan gissa hur många birdies jag kommer att göra under året och den som kommer närmst vinner en goodiebag med lite smått och gått i. Som en ledtråd gjorde jag 181 birdies på 19 tävlingar under 2018 och med största sannolikhet spelar jag runt 20 tävlingar under 2019 också. I slutet av varje månad skickar jag ut ett nyhetsbrev till alla medlemmar med uppdateringar på antalet birdies som jag har gjort och annat som hänt under månaden. Som medlem i birdieligan får du också en inbjudan till min sponsortävling Cajsa Persson Trophy. En kul tävling med olika aktiviteter ute på banan och som avslutas med en lunch och prisutdelning.
 
Välkommen att skicka er anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. där du anger ditt namn, e-mailadress, summa per birdie och din gissning på antalet birdies totalt :)

 

 

Stort tack till mina sponsorer!