Om birdieligan

BIRDIELIGAN är ett enkelt sätt för dig som privatperson att stötta mig i min golfsatsning på Europatouren. Du väljer mellan 5, 10, 15 eller 20:- för varje birdie jag gör under säsongen 2019. De tävlingar som räknas in är Ladies European Tour, LET Access och Swedish Golf Tour. Till exempel om du väljer 10:- per birdie och jag gör 150 birdies totalt under 2018 blir totalsumman 1,500:- vilket jag fakturerar i slutet av året.

För att visa min tacksamhet får alla medlemmar i Birdieligan gissa hur många birdies jag kommer att göra under året och den som kommer närmst vinner en goodiebag med lite smått och gått i. Som en ledtråd gjorde jag 188 birdies på 19 tävlingar under 2018 och med största sannolikhet spelar jag runt 20 tävlingar under 2019 också. I slutet av varje månad skickar jag ut ett nyhetsbrev till alla medlemmar med uppdateringar på antalet birdies som jag har gjort och annat som hänt under månaden. Som medlem i birdieligan får du också en inbjudan till min sponsortävling Cajsa Persson Trophy. En kul tävling med olika aktiviteter ute på banan och som avslutas med en lunch och prisutdelning.

Stort tack till alla som anslutit sig till min Birdieliga:

Bengt Kinell, Mari Kinell, Britt Jönsson, Susanne Karlsson, Ingrid Rehncrona, Bror Hildingsson, Böret Solem-Johansson, Kenth Carlsson, Agneta Hjort, Bo Mattsson, Elsa Holmqvist, Tage Holmqvist, Liselotte Lantz, Pernilla Karlsson, Thomas Aspklint, Jakob Rudgård, Eva Matthiasson, Iaa Kristoffersson, Anders & Ann-Britt Rudgård, Tomas & Ann-Chi Davidsson, Lars Ganesh, Ingrid Berglund och Ann-Britt Bertilsson